Top 3 postări

duminică, 18 decembrie 2016

O masina noua, second hand

Uneori un lucru bun ar trebui sa fie si nou. Ca in multe cazuri de altfel, un lucru nou e si prima optiune, dar ce faci cand e vorba de ceva mai scump, cum ar fi un autoturism? Poti cumpara masini second hand in leasing, cu garantie. Cum ar veni toata treaba asta? Un lucru plin de avantaje, mai ales ca nu trebuie sa ai toti banii, ci vei plati un fel de rata pentru masina si in acelasi timp ai si garantie pentru ea.

La Auto Erebus gasesti foarte multe masini second hand si ai de unde alege, dupa gusturile tale in ale masinilor. Chiar ma gandeam zilele trecute si am facut o comparatie intre o masina noua si una second hand. Ca mod de functionare, masinile s-ar putea sa fie la acelasi nivel, mai ales daca cea second hand este din alta tara. Masina noua poate fi superioara doar la dotari, tehnologii mai noi si cam atat. Diferenta dintre cele doua este data de pret, iar daca vrei sa ai acelasi lucru mai ieftin, chiar e indicat sa alegi o masina second hand.Din momentul in care incepi sa mergi cu masina, fie ca e noua sau second hand, trebuie sa iei in calcul uzura. Drumurile din tara sunt mai proaste, iar consecintele le vei vedea asupra masinii. Cele rulate in afara tarii nu prea vor avea probleme, plus ca acolo se pune pret pe intretinerea masinii, schimbarea consumabilelor la timp sau respectarea reviziilor periodice. Zilele trecute am condus o masina adusa de afara, din Germania care are deja 10 ani de cand a iesit din fabrica. Mi s-a parut a fi intr-o stare foarte buna de functionare, fara probleme la directie, motor sau cutia de viteze. Singurele probleme care pot aparea intr-o astfel de perioada destul de mare pot afecta doar caroseria, interiorul. Daca masina nu a fost avariata, singurele probleme pot aparea la tabla(lovituri, rugina), iar interiorul se poate rezolva printr-o curatare profesionala care va deveni ca nou.

Per total, o masina trebuie sa te duca dintr-un loc in altul si daca vrei sa ai bani si de cateva plinuri sau de vreo excursie, cea mai buna varianta de luat in calcul e o masina second hand.

Niciun comentariu: