Top 3 postări

joi, 29 decembrie 2016

Parchet nou nout

Eu unul nu cred ca e ceva ce nu poti face de unul singur. Aici ma refer la lucrurile de prin casa sau ce au legatura cu casa, curtea, gradina. Prin asta se intelege chiar o renovare, o varuiala sau o reparatie pe care o poti face de unul singur.

Eram mai mic si tin minte cand s-a facut curat in casa, cand s-a refacut parchetul din sufragerie si dormitor sau cand s-au facut mici amenajari. In camere avem parchet vechi, din lemn (nu stiu exact ce lemn este), dar acum nu mi se pare mare lucru intreaga operatiune. Lemnul se usuca si asta a fost motivul pentru care a trebuit scos tot parchetul, rearanjat, curatat, montat si dat cateva straturi de lac. Daca la varsta aia as fi vazut totul ca un joc puzzle, nici acum nu e prea departe. Daca as face acum intreaga operatiune cred ca m-as descurca, poate ca am vazut atunci. As reaseza parchetul, as imbina bine bucatile cu adezivi parchet(aici as merge pe mana unui specialist in alegerea unuia potrivit pentru tipul de parchet), apoi trebuie slefuit si curatat un strat din parchet si indepartat in acelasi timp lacul vechi. Urmeaza o cateva straturi de lac si eventual o nuanta de culoare intre straturile de lac.Fiind la al doilea montaj, lemnul este deja uscat si probabil nu se va mai desprinde parchetul, sau va dura destui ani pana acest lucru se va intampla. Acum depinde si de adezivi, trebuie sa fie de calitate, dar si de imbinarea adeziv parchet. Acum nu trebuie sa-ti faci grija in privinta materialelor, pentru ca gasesti tot ce ai nevoie, atat scule, materiale, adezivi parchet sau adezivi mocheta pvc.

Mie mi se pare ca https://www.emenatwork.ro/ e un site complet de unde poti face toate cumparaturile in cazul unei asemenea operatiuni, dar tot aici gasesti tot ce ai nevoie pentru casa si gradina ta. Ai toate categoriile necesare sa amenajezi: constructii si finisaje, climatizare si ventilatie, curte si gradina, corpuri de iluminat, materiale electrice, gresie si faianta, obiecte sanitare, pardoseli si tapet. Imi place in acelasi timp ca pun accent pe tehnologii noi si ofera know how-ul necesar.

Niciun comentariu: