Top 3 postări

joi, 15 decembrie 2016

Împarte bucuria în jurul tău

Pentru că e decembrie am schimbat deja muzica şi ascult colinde sau melodii specifice acestei perioade. Luna decembrie trebuie să fie o lună aparte, în care să ştim să fim mai buni, să fim alături de cei nevoiaşi fără a aştepta nimic în schimb.Cum vă anunţasem şi în alt articol, am dat drumul campaniei Share-uim globuri cu suflet şi vrem să aducem atmosfera sărbătorilor de iarnă şi în casele celor din proiectul Casa Share. Astfel, vom vizita cele 11 familii şi dacă vrei să iei parte şi tu din acest frumos proiect al nostru(Kooperativa 2.0. Iaşi, Casa Share, Carrefour Felicia), o poţi face. Ştim că puţin de la fiecare ne va ajuta şi iţi vom fi recunoscători pentru că vrei să împarţi bucuria cu noi şi cu cele 11 familii. Este fantastic ceea ce a făcut Bogdan Tanasă până acum, practic a făcut 11 case de la 0 pentru acele familii care nu-şi imaginau că vor avea vreodată parte de aşa ceva. Ăsta este cel mai bun exemplu că se poate, totul e să vrei să ajuţi neconditionat şi în acest fel vor veni şi alţii lângă tine.

Sărbătorile trebuie să fie pentru toţi, nu ar trebui să fie cineva să nu se bucure, dar din păcate realitatea este alta. Din fericire, bucuria vine din suflet şi odată cu ea şi speranţa că va fi mai bine în viitor. Ajută-ne să Share-uim globuri cu suflet şi să arătăm că sărbătorile ţin de umanitate, fericire, bucurie. Măcar acum să lăsăm răutăţile deoparte şi să fim mai buni pentru că o faptă bună se va întoarce atunci când te aştepţi mai puţin.

În acest demers suntem mai mulţi care Share-uim globuri cu suflet:  Ionut DurbacaAndreea IgnatGabriela Mereuță, Florina PascariuIoanaDianaConstantin CiobanuCostin ChiricaAdelina BohanAlex TaradaciucIsabela NiticaAlexandra BohanDiana CatanoaiaDana Burlacu Visternicu,Alexandra IgnatIrina ButnaruRoxana IchimMihai-Alex Olteanu, Viorica PincincuSimona PatrasAndaNistor AndreiMarian Matei, Andreea Cretu,DragosSorina ChirilaAlexandraBianca Ionel .

Niciun comentariu: