Top 3 postări

sâmbătă, 31 decembrie 2016

Problema rezolvata

Uneori se intampla sa nu stim de ce nu functioneaza laptopul, calculatorul sau ce avem prin casa. Ei bine, pana la a merge la un service(si acolo am ajunge inutil de cele mai multe ori), cel mai bine apelam la servicii helpdesk si rezolvam problema pe loc."-Alo! Buna ziua! Nu imi merge PC-ul si nu stiu ce sa-i fac.
-Buna ziua! De cand nu mai functioneaza?
-Are vreo doua zile, dar si pana atunci mai facea probleme.
-In ce sens nu merge? Puteti, va rog, sa verificati daca are toate conexiunile unitatea centrala cu monitorul si sursa de alimentare?
-Le-am verificat, toate sunt la locul lor, dar problema persista.
-Sursa de energie functioneaza?
..."

Helpdesk vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii in utilizarea echipamentelor software si hardware, atat la instalarea lor, dar si in cazul in care apar anumite probleme tehnice pe parcursul utilizarii. FixMyPC nu se adreseaza persoanelor fizice si acorda asistenta tehnica it prin diverse canale: site-uri web, mesagerie, e-mail sau telefon. In functie de problema intampinata, se cauta defectiunii si se cauta solutiile optime.

In cadrul unui contract helpdesk veti beneficia de urmatoarele servicii: instalari software, configurari de echipamente, setari email, interventii(in caz de urgenta), asistenta operationala, asistenta si dirijare tehnica si asistenta online prin helpdesk telefonic. Exista foarte multi clienti mari care au apelat la servicii, de la spitale pana la firme de curierat. Toate au acces la tehnologii noi si sunt asistati in utilizarea lor. De asemenea, cred ca e si alegerea cea mai potrivita in cadrul oricarei firme, de a-si externaliza astfel de servicii pentru a nu mai avea si grija unor servicii IT cand exista asistenta IT.

Un partener de incredere te va sustine pe o perioada lunga de timp si va fi acolo exact cand ai nevoie. Atunci cand echipamentul IT nu functioneaza, cand un angajat nu stie sa foloseasca un anumit tool, cand serverul sau calculatoarele au fost atacate de virusi sau cand securitatea IT reprezinta un factor important in siguranta afacerii dumneavoastra sunt specialistii care va vor veni in ajutor cu cele mai bune solutii si va vor oferi consultanta si suport IT.


Niciun comentariu: