Top 3 postări

sâmbătă, 31 decembrie 2016

Relaxare in pat

Deja a trecut ceva timp de cand am luat patul nou si m-am invatat cu el. Prima data e destul de ciudat si dureaza pana te obisnuiesti. Fata de patul vechi e si putin mai inalt si in primele nopti aveam o frica de inaltime. Apoi sunt lucrurile ce tin de saltea, de somnul propriu zis si de acomodare. Acum e bine ca gasesti tot felul de paturi de dormitor si ai de unde alege si este cate ceva pentru gustul fiecaruia. Gasesti si un pat dormitor ieftin si un pat mai scump, in functie de bugetul disponibil.Poti alege un pat stil canapea, pe care sa-l strangi ori de cate ori vrei sau cand ai nevoie de mai mult spatiu in camera ta. La fel, poti alege dintre paturi tapitate si poti asorta culoarea tapiteriei cu mobila sau culoarea camerei. Mai mult tine de creatie, de gusturile fiecaruia pentru ca fiecare avem anumite preferinte. Evident, un pat de dormitor costa si mai multi bani si e o decizie pe un termen mai lung, nu-l vei schimba peste cateva zile sau luni.

In amenajarea spatiului din casa sau apartamentul vostru puteti lua in calcul si alte lucruri, cum ar fi stilul feng shui. Dormitorul trebuie sa fie un spatiu armonios si relaxant si cateva sfaturi feng shui pentru dormitor poate vor fi de folos.
Modul in care este amplasat dormitorul in ansamblul casei, culorile pentru pereti sau modul de aranjare al camerei pot influenta viata ta. De exemplu, patul ar trebui sa fie amplasat cumva in mijlocul camerei, nici aproape de usa, dar nici de geam. Lucrurile din camera trebuie sa fie aranjate, pentru ca o dezordine ar aduce acelasi lucru si in viata ta. Un lucru fain, ce tine de motivatie e sa pui un tablou cu o imagine sau diverse obiecte reprezentand ceea ce iti doresti in viata.

Evident ca voi decideti cum vreti sa traiti, astea erau doar niste sfaturi legate de amenajare, dar fiecare are gusturile sale ce vor conta in decorarea unei case, alegerea unui pat sau a unei culori. Decizia e la fiecare dintre noi, fiecare trebuie sa aleaga pentru el.

Niciun comentariu: