Top 3 postări

vineri, 30 decembrie 2016

Un job ca oricare altul

Videochatul nu mai este un subiect tabu si sunt multe fete s-au convins de acest lucru si care de acolo isi castiga existenta. Se fac angajari la studio de videochat in Bucuresti Romania si probabil sunt si persoane doritoare. Din moment ce esti major, ar trebui sa incerci sa te descurci cumva singur si sa nu mai depinzi de parinti. Se fac angajari la videochat de multi ani, piata e intr-o continua dezvoltare, de asta si nevoia de mai multe modele.Pe langa faptul ca ai si tu nevoile tale si nu prea iti mai place sa ceri bani parintilor, un job te face si mai responsabil si vei invata sa te descurci in viata si sa fii independenta. Nu cred ca e bucurie mai mare in ziua de salariu, cand stii cat ai muncit pentru banii aia si sunt ai tai.

Videochatul nu e o activitate rusinoasa, ba din contra, cred ca aduce foarte multe beneficii. In primul rand, cred ca e vorba de bani, pentru ca toti muncim pentru bani, avem nevoie de ei. Apoi, cred ca cel mai important lucru ce tine de persoana e ca interactionezi online cu oameni din diverse locuri ale lumii, de la o cultura la alta si de aici vei avea foarte mult de invatat. Faptul ca vorbesti cu cineva care iti e strain nu trebuie sa-l privesti ca un impediment, ci ca un beneficiu cu care nu te poti intalni prea des decat daca calatoresti mult. Toata activitatea te va ajuta sa te dezvolti personal si se va vedea in comunicare, atitudine, mod de relationare. Vei fi o persoana mai puternica, mai hotarata si care stie ce vrea sa faca, iar pana la indeplinirea unor vise nu va mai fi decat un pas.

Daca esti serioasa si te tii de treaba, cel mai probabil iti vei permite sa mergi in vacante de vis, sa mergi la cumparaturi si sa iti iei tot ce vrei. In acelasi timp, in ce priveste studiourile de videochat Romania nu are o legislatie adecvata, dar fii sigura ca vei avea contract de munca si toate contributiile iti vor fi platite pentru munca ta.

Niciun comentariu: