Top 3 postări

joi, 22 decembrie 2016

Un zambet stralucitor

Acum o luna de zile am calcat pentru prima data intr-un cabinet stomatologic. N-am avut probleme pana acum, doar ca am amanat putin momentul. Acum am trecut de prima bariera si as merge sa fac o albire a dintilor. Apeleaza la servicii de albire a dintilor la preturi competitive si vei avea un zambet ce va fi remarcat cu usurinta.

Asa cum spuneam si poate nu o sa ma credeti, acum a fost prima data cand am mers la dentist. Poate ca era si o teama sau mai bine zis o reticenta fata de ceea ce nu stiam ca va urma. Acum m-am convins ca nu e foarte rau, ba chiar nici nu prea a durut, desi a fost vorba de o plomba la o masea. Mai sunt unele lucruri de facut de care am fost informat, dar in general e bine, asa ca am facut un plan de actiune pentru viitor. Din acest motiv, am inclus pe lista si albirea dintilor, un proces care nu doare absolut deloc si se poate repeta la anumite perioade de timp.Se poate sa apara si alte probleme dentare si puteti merge la Clinica Trident - Cabinet Stomatologic Bucuresti pentru a le rezolva pe toate. E bine sa mergeti in acelasi loc pentru a si un istoric, deoarece este mai usor sa isi faca planul in tratarea problemelor.

Si ca sa va infrangeti frica, va recomand sa trageti dentistul de limba in caz ca nu va spune el ce urmeaza. Eu i-am zis de la bun inceput ca e prima data cand ajung la un dentist si cam la fiecare pas imi explica ce urmeaza si ce ar trebui sa simt. Dupa ce si-a facut anestezia efectul, a urmat curatatul maselei si apoi plombarea. Am stabilit si un semn la care sa-si dea seama cand ma doare sau ceva ma deranjeaza. De asta spun ca trebuie sa existe o colaborare, o comunicare, tocmai pentru a preveni si elimina frica. Trebuie sa fii relaxat, sa nu fii incordat pentru a nu te speria de actul in sine. De exemplu, cand folosea aerul pentru a curata zona, am fost avertizat ca e posibil sa ma doara dar nu a fost asa.

Niciun comentariu: