Top 3 postări

marți, 31 mai 2016

Vruuum, vruuuuumm!!

A fost o data ca-n povesti, ca de n-ar fi nu s-ar povesti. Era cam asa, pe vremea lui Stefan cel Mare, in perioada lui glorioasa cu multe batalii castigate. Si cum venea o noua lupta, toate trebuiau puse la punct, sa fie pregatiti de plecat in cetati, sa faca planul si sa astepte sa ne apara dusmanii. Armele pregatite, cateva tunuri, sabii si harti. Oamenii sa fie vrednici si odihniti sa reziste saptamani intregi. Caii hraniti si pregatiti de lupta. Printre ei, unul care nu putea merge la galop pentru ca avea potcoavele vechi. Solutia era simpla si a fost foarte usor pentru razesi: au intrat pe Dezmembraripenet.ro si au luat alte potcoave. Aaaa..nu aveau internet atunci...pacat!

Internetul e lucrul cel mai benefic care putea aparea in ultimele secole. Acum e foarte usor sa iti cumperi ce ai nevoie. Daca traiau vremurile actuale, probabil era legata si batalia tot de internet. Ca tot am pomenit de dezmembrari, sa va zic ce a patit fratele meu. Are un Fiat Punto si ii facea probleme la pornire. A fost in service, a aflat care era problema si deja era cu un pas inainte, pentru ca apoi sa caute piesa. Cauti pe site la dezmembrari Fiat Punto si gasesti orice ai nevoie pentru acel model de masina. De asta zic ca le era foarte usor si razesilor lui Stefan, daca traiau vremurile actuale. Acum cine stie ce model era calul?Siteul are doua avantaje majore care te ajuta sa-ti rezolvi problema: fie cauti in piesele expuse de parcurile de dezmembrari, fie postezi o cerere pentru o piesa si este trimisa mai departe catre toate parcurile de dezmembrari si apoi alegi cea mai buna oferta pe care o primesti. Tu ai nevoie de ceva, cineva are exact ceea ce cauti tu. E simplu!


vineri, 13 mai 2016

Ce zici de un suc natural?

Fiind absolvent al specializarii Economia comertului, turismului si serviciilor, m-am lovit foarte des si am inteles pe deplin termenul HoRecCa. Totul e de fapt o intreaga industrie, formata din hoteluri, restaurante si cafenele. Ca la carte, totul trebuie sa fie pus la punct, cu toate noutatile insusite pentru o dezvoltare continua, dar mai ales pentru a oferi servicii de inalt nivel. Totul tine in special de client si de gradul sau de multumire, ori acest lucru nu poate fi facut fara investitii majore in infrastructura, aparatura, amenajari si design, dar si in instruirea si dezvoltarea personalului. Totul trebuie pus in balanta si sa existe un echilibru armonios pentru rezultate bune pe termen lung.

Pentru ca tot veni vorba de lucruri facute pe termen lung in Amenajari HoReCa, cred ca cel mai important e sa ai aparatura, echipamente si accesorii profesionale de cea mai buna calitate si sa ai parteneri pe masura. E foarte important sa nu faci rabat de la calitate niciodata, pentru ca vei plati mai scump, deoarece clientii te vor ocoli daca vad ca vrei sa ii pacalesti. Asta e unul dintre lucrurile cele mai importante invatate de la un profesor, care ne spunea ca trebuie sa cresti continuu in oferirea serviciilor de calitate, chiar si cel mai mic pas inapoi e sesizabil si clientii se vor reorienta.

Probabil multi va intrebati care e diferenta dintre produsele pe care le folosim acasa si Produse Profesionale HoReCa, asa ca trebuie sa stiti ca primul lucru e gradul de utilizare intr-un anumit interval de timp. De exemplu, poate avem si noi acasa un aparat de cafea si facem dimineata cateva cafele. In schimb, un aparat profesional trebuie sa fie "capabil" sa ofere sute sau poate mii de cafele.

Eu unul mi-as dori un storcator electric profesional de citrice din mai multe motive:
-as dori sa-l folosesc mai mult decat un storcator clasic, de asta mi-as cumpara unul profesional;
-as inlocui orice fel de suc din comert cu un suc proaspat, din fructe proaspete;
-nicio masa fara suc, mai ales ca citricele au un continut ridicat de vitamine;
-suc proaspat, o carte sau un film=relaxare.Fiind un storcator profesional, e ideal pentru o intalnire numeroasa cand iti vin acasa foarte multi prieteni. Il pornesti si poti face cate sucuri vrei, nu trebuie sa iti faci grija ca s-ar putea supraincalzi, deoarece are protectie impotriva supraincalzirii. Desi are o viteza foarte mare(1500 rpm), poti sta linistit, niciun perete nu va fi stropit pentru ca storcatorul include si o acoperitoare impotriva stropirii.

Foarte important si de tinut minte! AmenajariHoReCa.ro importa toate accesoriile si produsele profesionale din Olanda si ofera piese de schimb si service in tara, dar va ofera si consultanta si proiectarea in cazul unei afaceri noi.