Top 3 postări

marți, 31 ianuarie 2017

Fara stresul cadourilor

Tocmai ce au trecut si sarbatorile de iarna, mai mult timp petrecut cu familia, prieteni, eventual o mica vacanta si apoi inapoi la treaba. Luna decembrie a fost si este intotdeauna luna cadourilor, fiecare da cate un mic cadou celor dragi de acasa, de la munca, prietenilor. Asta e in fond magia sarbatorilor, sa fim mai buni si sa impartim bucuria noastra si cu alte persoane.

Cadourile sunt un lucru aparte, care ne aduc o stare de bine atat cand le primim, dar si cand le daruim. E faina senzatia aia cand primesti un cadou frumos impachetat si esti nerabdator sa vezi ce este inauntru. Foarte multi prieteni cu care m-am intalnit cu ocazia Craciunului si a anului nou mi-au povestit cum si ce au primit din parte firmelor unde lucreaza. E un trend practic, dar si un mod de stimulare si la urma urmei de multumire fata de eforturile depuse de catre angajati. E bine ca firmele acorda atentie si acestui aspect si ofera cadouri, precum cadouri corporate debonaire.Primeam si eu cadouri sub forma de pachete cand lucram in comert, in cadrul unui lant de magazine, dar erau produse pe care le comercializam si noi, nu era nimic special. De asta eu cred ca e un avantaj major sa poti apela la cineva sa se ocupe si sa ofere niste cosuri si pachete cadou cu orice ocazie consideri ca vrei sa faci un gest frumos fata de angajati.

La Debonaire gasiti cosuri cadou corporate pentru Craciun, Paste, 1 si 8 martie. Poti sa intri pe site sa vezi ce pret au cadouri business, cadouri corporate sau poti alege chiar varianta de cadouri corporate personalizate. Cuvintele de lauda si parteneriatele de ani de zile ii recomanda ca fiind niste parteneri de nadejde, profesionisti si seriosi pe care te poti baza oricand ai nevoie. In acelasi timp beneficiati de o multime de avantaje, precum:
-pentru cei care au comandat cel putin o data- discount de fidelitate;
-transport gratuit la locatie;
-personalizarea cadoului la cerere(pot fi incluse produse personalizate cum ar fi carduri cadou, felicitari, adresandu-se direct persoanei );
-felixibilitate in alegerea si compunerea cadoului-fiecare model se poate modifica in functie de preferinte, buget.

Niciun comentariu: