Top 3 postări

marți, 27 iunie 2017

De acasa sau nu?

Ceea ce e deja o industrie in Romania pentru ca altfel nu ar fi avut acest succes, videochatul, ca despre el este vorba, cred ca are potential in continuare. Poti sa faci videochat acasa, dar e mai indicat sa lucrezi la un studio. De acest lucru poti sa te convingi si singura, poti incerca ambele variante, poti sa incerci sa faci videochat de acasa sau poti vedea cum se face videochat intr-un studio.Pentru ambele variante ai si avantaje si dezavantaje, dar trebuie sa vezi care este cea mai buna optiune.
Daca e sa vedem varianta de acasa, probabil ca ar fi mult mai comod pentru ca nu te-ai deplasa nicaieri, ai lucra cand si cum ai avea chef. Totusi, dezavantajul este ca nu vei mai socializa, lucru pe care il poti face in cadrul unui salon, unde poti primi si niste sfaturi sau impartasi pareri si cu alte persoane. Alta bila neagra ar fi ca tocmai starea asta de relaxare pe care ti-o ofera statul acasa, poate influenta negativ si nu vei avea chef de munca sau vei fi distrasa de alte lucruri. De asemenea, costurile lucrului de acasa sunt foarte mari si mai ales la inceput nu ai cum sa faci fata. Ca sa performezi ai nevoie de aparatura de calitate, care e foarte costisitoare, pe cand la un studio le ai pe toate astea fara a fi nevoita sa scoti vreun ban din buzunarul propriu. Trebuie sa vii doar cu chef de munca, cu buna dispozitie, cu deschidere spre socializare si vei avea doar de castigat. Trebuie sa stii cum sa faci videochat de acasa si nu poti sti decat daca ai fost printr-un studio mai intai. 

Acasa este si foarte greu sa-ti amenajezi un spatiu de unde sa faci videochat, practic iti trebuie o camera pe care sa o redecorezi pentru asa ceva, ori acest lucru iti aduce din nou, alte costuri.
Pentru ca in aceasta meserie trebuie sa arati bine, sa te ingrijesti si sa atragi, vei avea parte intr-un salon profesionist si de un tratament pe masura, gratuit: abonamente la sala, la spa, solar, accesorii, consiliere fashion.    Niciun comentariu: