Top 3 postări

vineri, 30 iunie 2017

O amintire intr-o rama

Sunt multe lucruri faine pe care le poti face prin casa prin care poti sa iti amenajezi interiorul intr-un mod cat mai placut, creativ si deosebit. De exemplu, poti face simplu niste tablouri pe care sa le expui in casa. Ai la indemana materiale inramari si cu putin talent sau apeland la google poti avea opere de arta.

Am vazut pe la mai multi prieteni pe la care am trecut si i-am vizitat, au in casele lor tablouri cu unele dintre cele mai importante momente din viata lor: majorate, nunta, botezul copiilor, aniversari. Cu totii avem un sertar plin cu fotografii sau cate vreun album foto mai vechi. Ne este la indemana sa le inramam si cu ajutorul unor materiale inramari de genul agatatori metalice si balamale metalice sa facem o mini expozitie artistica chiar in caminul nostru.

Trebuie sa stii cont de niste aspecte de design, de privire intr-un cadru mai larg a tot ce inseamna casa ta. Daca tamplaria camerei este alba sau mobilierul este de o nuanta maro inchis, atunci si ramele alese ar trebui sa fie in acelasi ton. Poti inrama fotografii de orice tip si le poti expune in orice camera din punctul meu de vedere. Poti face un colt al fotografiilor sau al amintirilor in dormitor, un perete cu cele mai frumoase fotografii ale voastre in bucatarie, trebuie doar sa ai idei practice. Camera copilului trebuie sa fie practic si o evolutie a lui, pe masura ce creste se poate adauga inca o fotografie si inca una. In acest fel se poate vedea si parcursul sau de la an la an.Decorarea unei camere simple cu cateva tablouri inramate o va transforma intr-una speciala si mai mult ca sigur va deveni si un punct de atractie. Am aflat ca exista si o tehnica prin care se imprima pe panza o poza pe care o doresti. Practic o fotografie pe care cel mult o puteai printa, o vei transforma intr-un tablou pictat.

Imi place ca totul se intoarce tot la client, in sensul ca pentru orice ai face, vei si primi ceva in schimb. Pentru fiecare leu cheltuit vei primi un punct recompensa, iar toate punctele se pot folosi la plata produselor, 50 de puncte insemnand 1 leu. Poate pare putin, dar ii primesti sub forma de reducere, nu ii dai din buzunarul tau si putin sunt cei care fac asa ceva.

Niciun comentariu: