Top 3 postări

duminică, 25 iunie 2017

Start la gradinarit

Vara imi place extrem de mult sa ma duc la tara, poate mai ales pentru ca stau la bloc. Acolo imi pot gasi mereu ocupatie si in acelasi timp sa ma relaxez pentru ca mai apoi sa ma bucur de timpul petrecut in aer liber. Internetul e principala sursa de informatie cand vine vorba de amenajari gradini, dar poti veni cu propriile idei cand vine vorba de amenajarea unui astfel de spatiu. Totul e sa iti placa sa mesteresti, sa fii creativ si sa ai si putin timp la dispozitie ca sa pui in practica.Poti sa faci extrem de multe pentru gradina ta, mai ales ca este simplu sa faci amenajari gradini cu One Design. Poti apela si la un expert care sa iti faca niste propuneri pentru design de gradini, dar iti poti contura ceva in minte si mai apoi sa faci un mix intre ideile tale si ale lui. Nu trebuie sa ai o suprafata foarte mare, ba chiar din contra, cred ca este mult mai usor de gandit un design gradina mica.

Acum vreo saptamana mi-am luat un nou trimmer de tuns iarba si ma gandeam ca ar fi de folos si mai ales foarte practice niste dale piatra cu care sa-mi croiesc o carare de mers prin curtea casei. Trebuie sa am in vedere faptul ca totul este un intreg si sa amenajez spatiul ca o legatura. Pot exista mai multe parti, dar tocmai o alee cu dale de piatra face conexiunea, de exemplu, intre un foisor si un cuptor de vara exterior sau poate cu gradina de legume.

Si acum, la sfarsit de articol, o sa vin cu cateva sfaturi pentru activitatea de gradinarit, pentru amenajarea unei gradini. In primul rand, tot spatiul ar trebui sa mearga pe o idee unitara sau pe un element principal, comun intregului ansamblu. De exemplu, se poate folosi un material principal care sa domine, fie ca este piatra, fierul, lemnul sau de ce nu o imbinare intre ele. Poti opta pentru piatra si atunci integrezi dalele, cu o masa din piatra, decoratiuni din piatra, gardul si de ce nu, chiar casa.

Niciun comentariu: